Hoppa till innehåll

Behandlingar

Therese Lugn och Ro erbjuder massageterapuetiska behandlingar för såväl avslappning som djupgående behandling. Välkommen att kontakta mig för rådgivning i val av behandling.

Massage

Välj mellan olika massagebehandlingar där du får kroppen att slappna av. Kroppens egna lugn och ro-hormon oxytoxin frisätts när du får massage på en varm bänk med varma lugnande aroma oljor.

• Avslappnande massage
• Gravidmassage
• Klassisk svensk massage
• Sportmassage
• Hot-stone massage

Akupunktur öron

Enligt traditionell kinesisk medicin består vi av olika meridianer som genomströmmas av livsenergi, QI. Om du är frisk flödar QI, men om du har obalanser eller sjukdom uppstår en blockering i flödet. Då kan man stimulera akupunkturpunkter med nålar för att återskapa balansen och tillfrisknandet går snabbare. Kan även vara bra hjälpmedel vid till exempel allergier, migrän, rökavvänjning, tinnitus eller fertilitet. Sterila engångsnålar används.

Energibalansering Reiki

En stund för dig själv, att lyssna inåt din kropp, att bara få vara, få ta emot, öppna upp dina blockeringar, frigörande andetag. En taktil beröring, där energiblockeringar frigörs, aura rening samt Reiki-healing massage. Kan även fås med alla kläder på.

Hälsokontroll

För dig som vill göra en enkel hälsoundersökning. Vi tar puls och blodtryck, väger och mäter samt testar rådgivning kring UVI och blodtryck. Vill man även kontrollera eventuella allergier kan blodprov tas (kostnad tillkommer då det skickas iväg för analys). Kostrådgivning samt individuella hälsoråd ges.

Fibromyalgimassage

En medicinsk och speciellt framtagen massage av St. Göthager på Karolinska Institutet där individens dagsform står i fokus. Vi gör en anamnes och lägger upp en behandling utifrån din sjukdomshistoria. Fibromyalgi är ett kroniskt smärtsyndrom som kännetecknas av långvarig värk i muskler och leder, sömnstörning och trötthet. Du får ligga på en varm brits, med varma filtar och få massage med en speciell fibrogel eller fibromyalgiolja. Kostråd kan komma att ingå i behandlingen.

Frekvensterapi

En individuellt anpassad behandling utifrån din hälsoanamnes. Vi går igenom dina problemområden och lägger upp en plan. Med F-scan, en elektronisk apparat, får du frekvenser som leds in i kroppen via handstavar. Frekvenserna motsvarar mikroorganismers frekvenser vilket skapar resonans och mikroorganismerna spricker. Det finns flera olika program som även kan hjälpa vid allergier, detox, orkeslöshet med mera. Hälsorådgivning ingår.

Samtalscoachning

Du får komma i fokus. Något av det svåraste i sin personliga utveckling är att bryta mot sitt eget tankesätt. Kanske behöver du hjälp med att komma vidare i arbetslivet eller har oläkta sår, tillsammans tar vi reda på vad som hindrar dig mot dina uppsatta mål och gör övningar. Ibland får du hemläxor att göra till uppföljning. Ibland gör vi andningsövningar för att ta bort blockeringar i kroppen. Ibland gör vi en inre resa med hjälp av meditations övningar. Ibland får du rita eller göra andra övningar.

Termografi

Ett komplement till mammografin. Med hjälp av en värmekamera kan man se värmeskillnader i vävnader och fånga upp bland annat inflammationer. Det skall endast ses som ett hjälpmedel mellan gångerna man går på mammografin. Termografi kan också göras på andra kroppsdelar, så som axlar, knä och höfter, för att exempelvis se sportskador. Innan behandling ska du inte ha smörjt in dig med krämer eller deo, ej ha tränat hårt eller varit på massage två dagar innan. Vi har en kort konsultation innan så du hinner varva ner.

Kundomdömen

Evelina D.

Fantastisk individanpassad massage där Therese fokuserade på problemområden. Rekommenderar verkligen ett besök!

Nicholas T.

MAGISKT bra massage! Det märks att Therese vet vad hon håller på med. Trevlig lokal, bra samtal och avslappnande behandling. Rekommenderas varmt.

Magdalena R.

Therese är så intresserad, välutbildad och mångsidig inom en bredd av olika behandlingar. Mycket proffsig, finns något för alla.”

Therese Lugn och Ro

Massageterapeut i Stockholm som erbjuder individuellt anpassade massageterapeutiska behandlingar.

Öppettider
Vardagar 13.00-20.00

Kontakt

Adress: Gezelius väg 16, Gustavsberg
Telefon: 070-764 43 44
E-post: thereselugnochro@gmail.com

Hitta hit