Hoppa till innehåll

Behandlingar

Therese Lugn och Ro erbjuder massageterapi för såväl avslappning som djupgående behandling. Välkommen att kontakta mig för rådgivning i val av behandling. Just nu går det inte att boka tid.

Massage

Välj mellan olika massagebehandlingar där du får kroppen att slappna av. Kroppens egna lugn och ro-hormon oxytoxin frisätts när du får massage på en varm bänk med lugnande aroma oljor.

• Avslappnande massage
• Gravidmassage
• Klassisk svensk massage
• Idrottsmassage
• Hot-stone massage
• Fibromyalgimassage

Akupunktur öron

Enligt traditionell kinesisk medicin består vi av olika meridianer som genomströmmas av livsenergi, så kallat QI. Om du är frisk flödar QI, men om du har obalanser eller sjukdom uppstår en blockering i flödet. Då kan man stimulera akupunkturpunkter med nålar för att återskapa balansen och snabba på tillfrisknandet. Det kan även vara bra hjälpmedel vid till exempel allergier, migrän, rökavvänjning, tinnitus eller fertilitet. Sterila engångsnålar används.

Rött ljus

Rödljusterapi

Rödljusterapi ger dina celler det naturliga ljuset som behövs för att producera energi som driver din kropp. Ljuset påverkar så kallade fotoacceptorer inne i kroppens celler som leder till en rad positiva hälsoeffekter. Det infraröda ljuset kan öka blodcirkulationen, minska inflammation, stärka immunförsvaret, stimulera kollagen för att föryngra din hud, fungera smärtstillande, stärka muskler och leder, hjälpa vid neuropsykiatriska tillstånd med mera.

Frekvensterapi

En individuellt anpassad behandling utifrån din hälsoanamnes. Vi går igenom dina problemområden och lägger upp en plan. Med F-scan, en elektronisk apparat, får du frekvenser som leds in i kroppen via handstavar. Frekvenserna motsvarar mikroorganismers frekvenser vilket skapar resonans och mikroorganismerna spricker. Det finns flera olika program som även kan hjälpa vid allergi, detox, orkeslöshet med mera. Hälsorådgivning ingår.

Energibalansering Reiki

En stund för dig själv, att lyssna inåt din kropp, öppna upp blockeringar och bara få vara. En taktil beröring där energiblockeringar frigörs, aura rening samt Reiki-healing massage. Kan även fås med kläder på.

Hälsokontroll

För dig som vill göra en enkel hälsoundersökning. Vi tar puls och blodtryck, väger och mäter samt testar rådgivning kring UVI och blodtryck. Vill man även kontrollera eventuella allergier kan blodprov tas (kostnad tillkommer då det skickas iväg för analys). Kostrådgivning samt individuella hälsoråd ges.

Samtalscoachning

Du får komma i fokus. Något av det svåraste i sin personliga utveckling är att bryta sitt eget tankesätt. Kanske behöver du hjälp med att komma vidare i arbetslivet eller har oläkta sår, tillsammans tar vi reda på vad som hindrar dig i dina uppsatta mål och gör övningar. Ibland får du hemläxor att göra till uppföljning. Ibland gör vi andningsövningar för att ta bort blockeringar i kroppen. Ibland gör vi en inre resa med hjälp av meditationsövningar. Ibland får du rita eller göra andra övningar.

Termografi

Ett komplement till mammografin. Med hjälp av en värmekamera kan man se värmeskillnader i vävnader och fånga upp bland annat inflammationer. Det skall endast ses som ett hjälpmedel mellan gångerna man går på mammografin. Termografi kan också göras på andra kroppsdelar, så som axlar, knä och höfter, för att exempelvis se sportskador. Innan behandling ska du inte ha smörjt in dig med krämer eller deo, ej ha tränat hårt eller varit på massage två dagar innan. Vi har en kort konsultation innan så du hinner varva ner.

INDIVIDANPASSAT

HOLISTISK HELHETSSYN

MÅNGÅRIG ERFARENHET

Kundomdömen

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Fantastisk individanpassad massage där Therese fokuserade på problemområden. Rekommenderar verkligen ett besök!

Evelina D.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

MAGISKT bra massage! Det märks att Therese vet vad hon håller på med. Trevlig lokal, bra samtal och avslappnande behandling. Rekommenderas varmt.

Nicholas T.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Therese är så intresserad, välutbildad och mångsidig inom en bredd av olika behandlingar. Mycket proffsig, finns något för alla.”

Magdalena R.

Therese Lugn och Ro

Massageterapeut i Stockholm som erbjuder individuellt anpassade massageterapeutiska behandlingar.

Kontakt

Adress: Höjdgatan 7, Nynäshamn
Telefon: 070-764 43 44
E-post: thereselugnochro@gmail.com

Hitta hit